Over Mr. Elektrisch

Mr. Elektrisch helpt jou met de transitie naar elektrisch rijden. De groei van het aantal laadpunten en de toename van elektrische auto’s gaat niet gelijk op. Daarom duiken wij in dat gat: wij bieden innovatieve en duurzame oplossingen. 

Duurzaam

Nederland verduurzaamt in hoog tempo. Dat moet ook wel, want de CO2-uitstoot moet in 2050 met 95% gedaald te zijn ten opzichte van 1990. Met de voordelen van onze zonnecarport sorteer je voor op de toekomst! Je maakt met een zonnecarport de transitie naar elektrisch rijden een stuk eenvoudiger.

Mr.Elektrisch 17

Uniek concept

De groei van het aantal laadpunten en de toename van elektrische auto’s gaat niet gelijk op. Zonnecarports bieden een innovatieve en duurzame oplossing. Je zet een unieke stap in de onafwendbare transitie naar elektrisch rijden. Duurzaam opladen als oplossing zonder bijkomende zorgen. Door onze leaseconstructie heb je immers geen omkijken naar investeringskosten, plaatsing en service & onderhoud.

Mr.Elektrisch drone 13a

De mensen achter Mr. Elektrisch

Erik mr elektrisch

Erik Geerts

Oprichter Mr. Elektrisch

Marion mr elektrisch

Marion den Breejen

Oprichtster Mr. Elektrisch

De basis van Mr. Elektrisch

“Wij steunen op de ruim dertig jaar ervaring van SEKO. Jong blijven door ons voortdurend op nieuwe kansen te blijven richten: dat is wat wij doen met Mr. Elektrisch! De vraag naar oplossingen voor het opladen van elektrische auto’s wordt steeds groter. Wij willen het je als gebruiker zo eenvoudig mogelijk maken. In samenwerking met H4Lease bieden wij complete dienstverlening. Behalve het aanleggen en onderhouden van onze zonnecarports, zijn we namelijk ook in staat je te ondersteunen bij de financiering.”

“Met onze zonnecarports zetten wij én jij een forse stap in de toekomst: de ‘groene’ ontwikkeling is onomkeerbaar en wij lopen graag voorop. We nodigen je dan ook van harte uit kennis te maken met onze dienstverlening! Bekijk onze mogelijkheden: we bieden oplossingen voor kleine én grote bedrijven door innovatief gebruik te maken van digitalisering!”

Mr. Elektrisch heeft een degelijke basis: H4 Lease en SEKO. Door onze krachten te bundelen is de uitkomst groter dan de som der delen.

Seko Scheepselektrotechniek   Logo RGB

SEKO

Goede elektrotechnische installaties worden steeds belangrijker. Ze bieden ons steeds meer nieuwe mogelijkheden voor efficiëntie, comfort en veiligheid. SEKO is ervaren, vakkundig en gecertificeerd.

H4 Lease

H4 Lease is de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland. Hoe? Door kritisch te kijken naar wat je als klant écht nodig hebt. Minder rijden is minder betalen, flexibeler wordt het niet!

Op zoek naar duurzame oplossingen?

Mr. Elektrisch B.V.
Rivierdijk 350
3372 BS Hardinxveld-Giessendam

Nuttige links

downloads proces wie contact

© Mr. Elektrisch B.V. |  Cookiebeleid  |  Privacybeleid

Ontwerp & Realisatie MM